Vicent Beltran Calvo & Carles Segura-Llopes, «Els parlars valencians», València, PUV, 2017, 400 pp. - Martí Mestre, Joaquim (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de Vicent Beltran Calvo & Carles Segura-Llopes, «Els parlars valencians», València, Publicacions de la Universitat de València («Biblioteca Lingüística Catalana», 34), 2017, 400 pp., ISBN: 978-84-9134-010-2.