F. Carbó, C. Gregori & R. X. Rosselló, (eds.), «La ironia en les literatures occidentals des de l’inici de segle fins a 1939», 2016, Barcelona, PAM, 551 pp. - Marcillas, Isabel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre el llibre de F. Carbó, C. Gregori & R. X. Rosselló, (eds.), «La ironia en les literatures occidentals des de l’inici de segle fins a 1939», 2016, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 551 pp., ISBN: 978-84-9883-873-2.