Pere Villalba i Varneda, «Ramon Llull. Escriptor i filòsof de la diferència. Palma de Mallorca, 123», Bellaterra, UAB, 2016, 596 pp. i «Ramon Llull. Vida i obres», Barcelona, IEC, 2015, 1001 pp. - Butinyà, Júlia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2018)
Ressenya sobre els llibres:Pere Villalba i Varneda, «Ramon Llull. Escriptor i filòsof de la diferència. Palma de Mallorca, 1232-1316», Bellaterra, Universitat Autònoma de Barcelona, 2016, 596 pp., ISBN: 978-84-490-5164-7.Pere Villalba i Varneda, «Ramon Llull. Vida i obres. Volum I. Anys 1232-1287/1288. Obres 1-37», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans, 2015, 1001 pp., ISBN: 978-84-9965-259-7.