Francesc Feliu & Josep Maria Nadal (eds.), «Constructing Languages. Norms, myths and emotions», Amsterdam/Filadèlfia, John Benjamins, 2016, 416 pp. - Sentí, Andreu (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Francesc Feliu & Josep Maria Nadal (eds.), Constructing Languages. Norms, myths and emotions, Amsterdam/Filadèlfia, John Benjamins, 2016, 416 pp., ISBN: 978-90-272-4019-4.