Gonçal López-Pampló, «D’Ors a Fuster. Per una història de l’assaig en la literatura contemporània», València, Publicacions de la Universitat de València, 2017, 213 pp. - Cano, J. Àngel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Gonçal López-Pampló, D’Ors a Fuster. Per una història de l’assaig en la literatura contemporània, València, Publicacions de la Universitat de València, 2017, 213 pp., ISBN: 978-84-9134-004-1.