Francesc Montero i Aulet, «Manuel Brunet. El periodisme d’idees a l’ull de l’huracà», Catarroja/Barcelona, Editorial Afers, 2016, 368 pp. - Vallés i Casanoves, Santi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Francesc Montero i Aulet, Manuel Brunet. El periodisme d’idees a l’ull de l’huracà, Catarroja/Barcelona, Editorial Afers, 2016, 368 pp., ISBN: 978-84-16260-21-8.