Teodor Llorente, «Poesies i proses valencianes». Estudi introductori i edició de Rafael Roca. Modernització lingüística de J. E. Estrela i R. Roca, València, Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, 2017, 470 pp. - Zalbidea Berenguer, Alaitz (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Teodor Llorente, Poesies i proses valencianes. Estudi introductori i edició de Rafael Roca. Modernització lingüística de J. E. Estrela i R. Roca, València, Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació, 2017, 470 pp., ISBN: 978-84-7822-697-9.