Lola Badia, Lluís Cifuentes, Sadurní Martí & Josep Pujol (eds.), «Els manuscrits, el saber i les lletres a la Corona d’Aragó, 1250-1500», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 267 pp. - Alemany Ferrer, Rafael (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Lola Badia, Lluís Cifuentes, Sadurní Martí & Josep Pujol (eds.), Els manuscrits, el saber i les lletres a la Corona d’Aragó, 1250-1500, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 267 pp., ISBN: 978-84-9883-861-9.