Abel Soler Molina, «El corsari Jaume de Vilaragut i la donzella Carmesina. El cavaller que inspirà el “Tirant lo Blanc”», València, Edicions Alfons el Magnànim («Estudis universitaris», núm. 133), 2014. 2 vols. 981 pp. - Mallorquí-Ruscalleda, Enric (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre d'Abel Soler Molina, El corsari Jaume de Vilaragut i la donzella Carmesina. El cavaller que inspirà el “Tirant lo Blanc”, València, Edicions Alfons el Magnànim («Estudis universitaris», núm. 133), 2014. 2 vols. 981 pp. ISBN: 978-84-7822-639-9