Gemma Gómez Duran, «Gramàtica del català rossellonès», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 193 pp. - Martí Mestre, Joaquim (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre de Gemma Gómez Duran, Gramàtica del català rossellonès, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2016, 193 pp.