Anna Pineda i Cirera, «Les fronteres de la (in)transitivitat. Estudi dels aplicatius en llengües romàniques i basc», Barcelona, Institut Privat d’Estudis Món Juïc, 2016, 447 pp. - Acedo-Matellán, Víctor (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Ressenya sobre el llibre d'Anna Pineda i Cirera, Les fronteres de la (in)transitivitat. Estudi dels aplicatius en llengües romàniques i basc, Barcelona, Institut Privat d’Estudis Món Juïc, 2016, 447 pp. ISBN: 978-84-945343-3-1.