Presentació del monogràfic «Temes i formes de la primitiva narrativa catalana breu» - Garcia, Marinela; Martín, Llúcia (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2017)
Resum: Presentació del monogràfic sobre «Temes i formes de la primitiva narrativa catalana breu» del número 62 (primavera 2017) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.