Ressenyes del Caplletra 41 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 41 (Tardor, 2006) Sandra Montserrat i Buendia, ressenya de Luis García Fernández (dir.), Diccionario de perífrasis verbales, Madrid, Gredos, 2006. Josep Daniel Climent, ressenya de Santi Cortés, Ensenyament i resistència cultural. Els Cursos de Llengua de Lo Rat Penat (1949-1975), Paiporta, Denes, 2006. Amadeu Viana, ressenya d'Antoni Maestre Brotons, Humor i persuasió: l'obra periodística de Quim Monzó, Alacant, Departament de Filologia Catalana («Biblioteca de Filologia Catalana», 15), 2006, 220 pp. Juan M. Ribera Llopis, ressenya de Carme Gregori Soldevila, Pere Calders: Tòpics i subversions de la tradició fantàstica, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat («Textos i Estudis de Cultura Catalana», 111), 2006, 291 pp.