Ressenyes del Caplletra 43 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 43 (Tardor, 2007) Joan Borja, ressenya de Vicent Simbor (ed.), Joan Fuster: relacions personals, relacions literàries, València, Publicacions de la Universitat de València, 2006, 144 pp. José Enrique Gargallo Gil, ressenya de Glòria Claveria & Cristina Buenafuentes (ed.), Germà Colón: les llengües romàniques juntes i contrastades, Bellaterra, Universitat Autònoma de Barcelona / Servei de Publicacions, 2005, 143 pp. [«Cuadernos de Filología», 5, Seminari de Filologia i Informàtica. Acompanyat d'un CD-ROM, versió per a Windows XP: Índex del lèxic estudiat en l'obra de Germà Colón. Editat per Glòria Claveria, Laura Muñoz, Marta Prat i Joan Torruella (ICREA-UAB).] Carles Cortés, ressenya de Neus Real Mercadal, Les novel·listes dels anys trenta: obra narrativa i recepció crítica, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2006, 418 pp. Ramon Bacardit, ressenya de Judit Fontcuberta i Famadas, Molière a Catalunya, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat («Textos i estudis de cultura catalana»), 2005.