Ressenyes del Caplletra 44 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 44 (Primavera, 2008) David Paloma, ressenya de Margarida Bassols, El llenguatge dels polítics. Anàlisi del cas català, Vic, Eumo Editorial, 2007, 224 pp. Pelegrí Sancho Cremades, ressenya de Núria Alturo et alii (ed.), L'argumentació, Barcelona, PPU, 2006, 232. Jerónimo Méndez, ressenya de Juan M. Ribera Llopis, Projecció i recepció hispanes de Cateria Albert i Paradís, Víctor Català, i de la seua obra, L'Escala, Ajuntament de l'Escala / CCG Edicions, 342 pp. Joan Borja i Sanz, ressenya de Laia Climent (ed.), Anàlisi crítica del discurs. Mitjans de comunicació i llengua, Alacant, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, 2006, 130 pp. Francesc J. Gómez, ressenya de Vicenç Beltran, Poesia, escriptura i societat: els camins de March, Castelló/Barcelona, Fundació Germà Colón Domènech / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2006, 206 pp. Vicent Pitarch, ressenya de Josep Daniel Climent, Les normes de Castelló. L'interés per la llengua dels valencians al segle XX, València, Acadèmia Valenciana de la Llengua, 2007, 486 pp. Antoni Ferrando, ressenya de Joaquim Martí Mestre, Els col·loquis valencians atribuïts a Carles Leon, València, Denes, 2008, 384 pp.