Ressenyes del Caplletra 45 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 45 (Tardor, 2008) Lluís Gimeno Betí, ressenya de Joan Coba Femenia, Els adjectius possessius; teoria i alguns problemes d'ús, Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat («Textos i Estudis de Cultura Catalana», 101), 2005, 237 pp. Joaquim Martí Mestre, ressenya d'Antoni Ferrando & Miquel Nicolás, Història de la llengua catalana, Barcelona, Pòrtic Editorial / UOC, 2005, 540 pp. Àngels Campos, ressenya de Teresa Cabré & Josefa Gómez de Enterría, La enseñanza de los lenguajes de especialidad. La simulación global, Madrid, Gredos, 2006, 164 pp. Joan Castaño, ressenya de Francesc Massip & Lenke Kovács, El baile: conjuro ante la muerte. Presencia de lo macabro en la Danza y la Fiesta Popular, Ciudad Real, CIOFF España, 2004, 210 pp., més il·lustracions. Josep M. Castellà Lidon, M. Josep Cuenca, La connexió i els connectors. Perspectiva oracional i textual, Vic, Eumo, 2006, 222 pp. Maria Bayarri, ressenya de Franceesco Ardolino, Una literatura entre el dogma i l'heretgia. Les influències de Dante en l'obra de Joan Maragall, Barcelona, Editorial Cruïlla / Fundació Joan Maragall Cristianisme i Cultura, 2006, 139 pp.