Ressenyes del Caplletra 48 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenyes del Caplletra 48 (Primavera, 2010) Josep M. Baldaquí Escandell, ressenya de M. Àngels Viladot i Presas, Lengua y comunicación intergrupal, Editorial UOC, Barcelona, 2008, 175 pp. Lluís Cabré, ressenya de diverses coedicions entre Editorial Barcino i Tamesis: The Catalan Expedition to the East: From The «Chronicle» of Ramon Muntaner, 2006; Ausiàs March, Verse Translations of Thirty Poems (ed. bilingüe), 2006; Francesc Eiximenis, An Anthology, 2008; «The Book of Sent Soví»: Medieval Recies form Catalonia (ed. bilingüe), 2008. Isabel Marcillas Piquer, ressenya de Francesc Fontanella: una obra, una vida, un temps, edició a cura de Pep Valsalobre i Gabriel Sansano, edicions Vitel·la («Philologica: Sèrie Estudis», 1), Bellcaire d'Empordà, 2006, 353 pp. Sònia Gros i Lladós, ressenya de Júlia Butinyà Jiménez, M. Marco i Artigas & J. Miguel Briongos (ed.), Nova antologia de la Literatura Catalana, Madrid, Uned, 2007, 458 pp. Miquel Nicolás, ressenya d'Àngels Massip (coord.), Llengua i identitat, Barcelona, Universitat de Barcelona, 2008, 150 pp. Anna Maria Vilallonga, ressenya de Manuela Pla, Lluís Misson, Pau Esteve & Jacinto Valledor, La 'tonadilla' del segle XVIII i Catalunya, edició d'Aurèlia Pessarrodona, Barcelona, Tritó, 2008, 168 pp. Vicent J. Escartí, ressenya de Poesia catalana del barroc. Antologia, a cura d'Albert Rossich i Pep Valsolbre, Bellcaire d'Empordà, Edicions Vitel·la, 2006, 404 pp. Maite Monar van Vliet, ressenya de Montserrat Corretger, Escriptors, periodistes i crítics. El combat per la novel·la (1924-1936), Barcelona, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2008, 203 pp. Gonçal López-Pampló, ressenya de Laia Climent, Maria-Mercè Marçal, cos i compromís, València/Barcelona, Institut de Filologia Valenciana / Publicacions de l'Abadia de Montserrat, 2008, 266 pp.