Miquel Àngel Pradilla, «La catalanofonia. Una comunitat del segle XXI a la recerca de la normalitat lingüística», Barcelona, Institut d’Estudis Catalans. Secció Filològica, 2015, 179 pp. - Nicolás, Miquel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre de Miquel Àngel Pradilla, La catalanofonia. Una comunitat del segle XXI a la recerca de la normalitat lingüística, Barcelona, Institut d’Estudis Catalans. Secció Filològica, Biblioteca de Dialectologia i Sociolingüística, XX, 2015, 179 pp., ISBN: 978-84-9965-254-2.