Francesc Martínez Sanchis, «Premsa valencianista. Repressió, resistència cultural i represa democràtica (1958-1987)», Bellaterra / Castelló de la Plana / Barcelona / València, UAB/UJI/UPF/UV, 2016, 290 pp. - Vallés i Casanoves, Santi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre de Francesc Martínez Sanchis, Premsa valencianista. Repressió, resistència cultural i represa democràtica (1958-1987), Bellaterra / Castelló de la Plana / Barcelona / València, Universitat Autònoma de Barcelona / Universitat Jaume I / Universitat Pompeu Fabra / Universitat de València, 2016, 290 pp., ISBN: 978-84-490-6088-5.