Ferran Carbó, «Paraules invictes. Cinc estudis de poesia catalana del segle XX», València, PUV, 2016, 224 pp. - Ortells Miralles, Salvador (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre de Ferran Carbó, Paraules invictes. Cinc estudis de poesia catalana del segle xx, València, PUV, 2016, 224 pp. ISBN: 978-84-370-9908-8.