Anna Maria Babbi & Vicent Josep Escartí (eds.), «More about ‘Tirant lo Blanc’. Més sobre el ‘Tirant lo Blanc’», Amsterdam/Philadelphia, John Benjamins Publishing Company, 2015, 173 pp. - Espadaler, Anton (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre d'Anna Maria Babbi & Vicent Josep Escartí (eds.), More about ‘Tirant lo Blanc’. Més sobre el ‘Tirant lo Blanc’, Amsterdam/Philadelphia, John Benjamins Publishing Company, 2015, 173 pp., ISBN: 978-90-272-4016-3.