Joan Veny & Mar Massanell: «Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans», Barcelona, Publicacions de la UB / Publicacions de la UA / Publicacions de la UV, 2015, 397 pp. - Giralt Latorre, Javier (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Resum sobre el llibre de Joan Veny & Mar Massanell: Dialectologia catalana. Aproximació pràctica als parlars catalans, Barcelona, Publicacions de la Universitat de Barcelona / Publicacions de la Universitat d’Alacant / Publicacions de la Universitat de València, 2015, 397 pp., ISBN: 978-84-475-4201-7.