Vicent Simbor (ed.), «Ironies de la Modernitat. La ironia del Modernisme al Noucentisme», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2015, 277 pp. - Maestre Brotons, Antoni (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre de Vicent Simbor (ed.), Ironies de la Modernitat. La ironia del Modernisme al Noucentisme, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2015, 277 pp., ISBN: 978-84-9883-811-4.