Introducció monogràfic «La gramàtica històrica i la teoria lingüística: una comunicació profitosa» - Bartra-Kaufmann, Anna (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Introducció al monogràfic sobre «La gramàtica històrica i la teoria lingüística: una comunicació profitosa» del número 61 (tardor 2016) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.