G. Golobardes, «Diccionari grec clàssic-català», Barcelona, PAM 2015, ISBN 978-84-9883-787-2. - Redondo, Jordi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el diccionari de G. Golobardes, Diccionari grec clàssic-català, Barcelona, PAM 2015, ISBN 978-84-9883-787-2.