Enric Balaguer, «Constel·lacions postmodernes», València, Publicacions de la Universitat de València, 2015, 200 pp. - Ayza, Jordi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Ressenya sobre el llibre d'Enric Balaguer, Constel·lacions postmodernes, València, Publicacions de la Universitat de València, 2015, 200 pp.