Presentació del monogràfic «La ironia en la literatura catalana de preguerra» - Simbor Roig, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2016)
Presentació del monogràfic sobre «La ironia en la literatura catalana de preguerra» del número 60 (primavera 2016) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.