Les actualitzacions lingüístiques de l'«Espill de ben viure» (1559) realitzades en l'edició de 1827 per Onofre Soler - Casanova, Emili; Alonso, Cecilio (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
The autors reconstruct the biography of Father Soler, explain why he re-edited Espill de ben viure in Catalan, and discuss the morphological and lexical annotations he made in the edition.