Presentació - Colomina i Castanyer, Jordi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Presentació al volum «Actes del Simposi "Cent cinquanta anys de Filologia Valenciana (1800-1950)"» curat per Jordi Colomina i Castanyer