Entrevista a Danielle Corbin i Pierre Corbin, directors del Diploma Europeu de Lexicografia - Cabré Castellví, M. Teresa (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Entrevista a Danielle Corbin i Pierre Corbin, directors del Diploma Europeu de Lexicografia