Selecció bibliogràfica sobre literatura catalana actual - Carbó, Ferran; Gregori, Carme; Rosselló, Ramon X. (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 1997)
Bibliografia sobre literatura catalana actualitzada a la data de publicació de la revista (1997).