Ressenyes del Caplletra 58 - diversos, Autors (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenyes del Caplletra 58 (Primavera, 2015): Lesley K. Twomey: Joan Roís de Corella, Psalteri: edició crítica. Edició, estudi introductori i notes, Josep Lluís Martos. València, Institució Alfons el Magnànim, 2013 («Biblioteca d’Autors Valencians», 59), 360 pp. María Luisa Guardiola Tey: J. M. Domingo i A. Llovera (eds.), De Realisme. Aproximacions i testimonis. Lleida, Punctum («El Vuit-cents, 9»), 2013, 423 pp. John Dagenais: Rosanna Cantavella, El Facet una Ars amandi medieval; edició i estudi. València/Barcelona, Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2013, 342 pp. («Biblioteca Sanchis Guarner», 81). Vicent Salvador: Lluís Payrató, El gest nostre de cada dia. La cultura al cos: la gestualitat emblemàtica com a patrimoni de la cultura popular. Ajuntament de Bellpuig / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2013, 144 pp. (Obra guardonada amb el XXIV premi de Cultura Popular Valeri Serra i Boldú). Bárbara Barberá Matías: Mateu Rodrigo Lizondo (ed.), Col·lecció documental de la Cancelleria de la Corona d’Aragó. Textos en llengua catalana (1291-1420). Edició, estudi i índexs a cura de Mateu Rodrigo Lizondo. Selecció de textos de Jaume Riera i Sans. Preàmbuls de Carlos López Rodríguez i d’Antoni Ferrando Francés. 2 volums («Col·lecció Fonts Històriques Valencianes», 56A i 56B). Publicacions de la Universitat de València, València, 2013.