Introducció monogràfic «Traducció i models lingüístics» - Guzman Pitarch, Josep R.; Marco Borillo, Josep (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Introducció al monogràfic sobre «Traducció i models lingüístics» del número 58 (Primavera 2015) de Caplletra. Revista Internacional de Filologia.