Enric Bou, «La invenció de l’espai. Ciutat i viatge», València, Publicacions de la Universitat de València, 2013, 332 pp. - Salvador, Vicent (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre d’Enric Bou, La invenció de l’espai. Ciutat i viatge, València, Publicacions de la Universitat de València, 2013, 332 pp.