Agustín Rubio, «El patriciat i la nació: sobre el particularisme dels valencians en els segles XIV i XV», Castelló/Barcelona, Fundació Germà Colón Domènech / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2012, vol. I: 335 pp. i vol. II: 348 pp. - Montoya Abat, Brauli (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre d’Agustín Rubio, El patriciat i la nació: sobre el particularisme dels valencians en els segles XIV i XV, Castelló/Barcelona, Fundació Germà Colón Domènech / Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2012, vol. I: 335 pp. i vol. II: 348 pp. [«Col·lecció Germà Colón d’estudis filològics», 9.]