Josep Miquel Ramis, «Autotraducció: de la teoria a la pràctica», Vic, Eumo, 2014, 173 pp. - Monferrer Palmer, Aina (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre de Josep Miquel Ramis, Autotraducció: de la teoria a la pràctica, Vic, Eumo, 2014, 173 pp.