Albert Rossich & Jordi Cornellà, «El plurilingüisme en la literatura catalana», Bellcaire d’Empordà, Edicions Vitel·la, 2014, 474 pp. - Sunyer, Magí (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2015)
Ressenya sobre el llibre d’Albert Rossich & Jordi Cornellà, El plurilingüisme en la literatura catalana, Bellcaire d’Empordà, Edicions Vitel·la, 2014, 474 pp.