Anàlisi de les unitats fraseològiques amb funció connectiva en un fragment de conversa col·loquial - Sancho Cremades, Pelegrí (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2010)
L’article se centra en l’anàlisi de les estructures prefabricades, és a dir, de caràcter fraseològic, que indiquen connexió, en un fragment de conversa col·loquial. S’hi analitza el distint grau de gramaticalització que presenten i els valors connectius que indiquen en cada context. Es para especial atenció a la construcció és que, que presenta un grau relativament baix de gramaticalització i que només contextualment pot indicar relacions connectives.