Les connotacions ideològiques dels models lingüístics valencians: situació actual i condicionants històrics - Mas Castells, Josep-Àngel (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2010)
Estudi de les connotacions ideològiques dels models lingüístics presents en la comunitat de parla valenciana, a partir d’una selecció de variants lingüístiques sociològicament connotades, especialment de la transició ençà. El marc teoricometodològic emprat sorgeix de la combinació de l’anàlisi crítica del discurs amb la sociolingüística "latu sensu".