Maria Conca & Josep Guia, «La saviesa de transmissió aràbiga en la Mediterrània Occidental. El “Llibre de paraules i dits de savis i filòsofs (1291-1294)” de Jafudà Bonsenyor», València, Publicacions de la Universitat de València, 2024, 565 p. - Espinosa Polo, Sergi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Maria Conca & Josep Guia, La saviesa de transmissió aràbiga en la Mediterrània Occidental. El Llibre de paraules i dits de savis i filòsofs (1291-1294) de Jafudà Bonsenyor, València, Publicacions de la Universitat de València, 2024, 565 p., ISBN: 978-84-1118-287-4.