Gonçal López-Pampló, «Primera lliçó sobre l’assaig», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat / Lleida, Càtedra Màrius Torres, 2023, 141 p. Ramon X. Rosselló, «Primera lliçó sobre el teatre», Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat / Lleida, Càtedra Màrius Torres, 2023, 176 p. - Hernàndez-i-Garcia, Xavier (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre els llibres següents: Gonçal López-Pampló, Primera lliçó sobre l’assaig, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat / Lleida, Càtedra Màrius Torres, 2023, 141 p., ISBN: 978-84-9191-282-8. Ramon X. Rosselló, Primera lliçó sobre el teatre, Barcelona, Publicacions de l’Abadia de Montserrat / Lleida, Càtedra Màrius Torres, 2023, 176 p., ISBN: 978-84-9191-284-2.