Judit Freixa, M. Isabel Guardiola, Josep Martines & M. Amor Montané (ed.), «Dictionarization of Catalan Neologisms», Berlín, Peter Lang Verlag, 2023, 428 p. - Mompeán Mejías, M. José (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Judit Freixa, M. Isabel Guardiola, Josep Martines & M. Amor Montané (ed.), Dictionarization of Catalan Neologisms, Berlín, Peter Lang Verlag, 2023, 428 p., ISBN: 9783631880456.