Maria-Rosa Lloret & Clàudia Pons-Moll (ed.), «L’adaptació de manlleus en català i en altres llengües romàniques», Barcelona, Edicions de la Universitat de Barcelona, 2021, 200 p. - Vanrell Bosch, Maria del Mar (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Maria-Rosa Lloret & Clàudia Pons-Moll (ed.), L’adaptació de manlleus en català i en altres llengües romàniques, Barcelona, Edicions de la Universitat de Barcelona, 2021, 200 p., ISBN: 978-84-9168-743-6.