Verònica Zaragoza, «Les dones Borja. Històries de poder i protagonisme ocult», València, Tres i Quatre / Institut Internacional d’Estudis Borgians, 2022, 340 p. - Iborra, Joan (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Verònica Zaragoza, Les dones Borja. Històries de poder i protagonisme ocult, València, Tres i Quatre / Institut Internacional d’Estudis Borgians, 2022, 340 p., ISBN: 978-84-17469-57-3.