Maria Palmer & Pere Rosselló (ed.), «Literatura catalana contemporània: canvi i continuïtat», Barcelona, Societat Catalana de Llengua i Literatura, 2023, 256 p. - Oviedo Seguer, Jordi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2024)
Ressenya sobre el llibre de Maria Palmer & Pere Rosselló (ed.), Literatura catalana contemporània: canvi i continuïtat. VI Jornada LITCAT de grups de recerca celebrada a la Universitat de les Illes Balears el dia 13 de maig de 2022, Barcelona, Societat Catalana de Llengua i Literatura, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, 2023, 256 p., ISBN: 978-84-9965-702-8.