Enric Querol Coll, 'Cultura i lletres a Tortosa (1700-1821). Llums i contrallums', Benicarló, Onada Edicions, 2022, 255 p. - Sogues Marco, Marc (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre d'Enric Querol Coll, Cultura i lletres a Tortosa (1700-1821). Llums i contrallums, Benicarló, Onada Edicions, 2022, 255 p., ISBN: 978-84-18634-80-2.