Jacob Mompó Navarro, 'Conversos valencians i Inquisició. Experiències vitals d’una minoria perseguida (1481-1521)', Universitat de València, 2022, 145 p. - Toldrà i Vilardell, Albert (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2023)
Ressenya sobre el llibre de Jacob Mompó Navarro, Conversos valencians i Inquisició. Experiències vitals d’una minoria perseguida (1481-1521). Universitat de València, 2022, 145 p., ISBN 84-1118-079-5.