Teresa Julio, «Maria Carratalà. Música, escriptura i traducció», Lleida, Punctum, 2021, 244 p. - Nicolau Jiménez, Adriana (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre el llibre de Teresa Julio, Maria Carratalà. Música, escriptura i traducció, Lleida, Punctum, 2021, 244 p., ISBN: 978-84-123303-5-9.