Amanda Ulldemolins Subirats, «La llengua estàndard a les comarques centrals del domini lingüístic català», Castelló de la Plana, Universitat Jaume I / Fundació Germà Colón, 2022, 219 p. - Bellés, Eloi (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre el llibre d'Amanda Ulldemolins Subirats, La llengua estàndard a les comarques centrals del domini lingüístic català, Castelló de la Plana, Universitat Jaume I / Fundació Germà Colón, 2022, 219 p., ISBN 978-84-18432-92-7.