Antoni Isarch, «El batec de l’època. Domènec Guansé i el periodisme (1918- 1936)», Tarragona, Publicacions URV, 2021, 181 p. - Mira-Navarro, Irene (Caplletra. Revista Internacional de Filologia, 2022)
Ressenya sobre el llibre d’Antoni Isarch, El batec de l’època. Domènec Guansé i el periodisme (1918- 1936), Tarragona, Publicacions URV, 2021, 181 p. ISBN: 978-84-8424-913-9.